Massage

massage-599532_1920

Investera i din hälsa med massage!

Att få en behandlande och avslappnande massage som går djupt ner i musklerna hjälper till att släppa på spänningar, syrsätter och ökar rörligheten i musklerna.

I dagens samhälle lider många människor av stress, ryggont och obehag på grund av dålig hållning och brist på lämplig motion. Detta kan enkelt förebyggas och lindras genom massage. Det kan också bidra till att minska känslorna av stress. Vi brinner verkligen för att få människor att må bra både i själen och i kroppen. Vi kan ge dig en behandlande och avslappnande massage som är bra för både kroppen och själen. Om du haft dina besvär ett kortare tag så är det lättare att behandla det än om du gått med det länge, men det är aldrig för sent! Risken för att det ska bli kroniskt ökar med hur länge du haft ont.  Hos mig löser vi upp spänningar i musklerna och du får en lugn stund för dig själv. Att få en massage är ett viktigt steg mot att bli smärtfri.

Priser för Massage

60 minuters massage 550 kr inkl moms

Företagsmassage
Timpris är 650 kr exkl moms. Minsta debiteringstid är tre timmar. Fakturering sker i efterskott månadsvis. Vi har F-skattsedel.